Aldığım hesaplarda sorun çıkmıyor sana bunu kanıtlayabilmem için tedarikçi firmayı sana söylemem lazım ki hiç öyle bi niyette değilim.
Canlı Destek bölümünde oturucak vaktim yok çünkü arkadaşım.1 ay boyunca ben bu sistemi kullandım 80 TL reklam ile 500 TL kar elde ettim. Sen ve Tasarimix ortak filan mısınız? Senin zaten kim olduğunu biliyorum skypetan yüzüme gülüp burdan bu şekilde yorum yapman utandırıcı değil mi ?
Bu arada sende emeline ulaşamıcaksın hocam. Kim bilir hangi sitenin sahibisin doğal olarak sektördeki girişimci sayısı çoğalmasın istiyorsun ve bu şekilde çirkin ce dünden beri utanmadan arlanmadan yorum yazabiliyosun.
Ben senin gibi tedarikçi bilgisini parayla satan birisi değilim, bana ulaşan kim varsa hepsine yardımcı oldum tedarikçi bilgisini anında verdim nelere dikkat etmeleri gerekiyor anlattım, sence sektörde girişimci sayısı çoğalmasın diye mi böyle yaptım

Ben sektörde senin gibi yalan söyleyip script satmak isteyenler çoğalmasın diye buraya fikrimi yazıyorum. Sen o sana garanti veren satıcıların arkasına saklanarak satış yapmaya devam et, milleti buradaki yüksek kazanç vaadiyle kandırmaya devam et, kolay gelsin hayırlı işler dilerim.