celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya yürüdüm hocam telefonda ama artık yasa gereği alabildiklerini falan söyledi bende haberlerde televizyonlarda alınmayacak şeklinde haberler var dedim yok dedi değişti falan dedi. Kapatın kartıda borcuda istemiyorum dedim borcu ödemek zorundasınız dedi. Kapatmazsanız hiç olmazsa 60 TL karda olursunuz dedi. Bir işlem yaptırmadan kapattım telefonu bir araştırmak için.
Dogru diyorlar. Artik alabiliyorlar kanunen de haklari var. Sana 60 tl verdikleri de aslinda acik kalacagina dair soz vermen durumunda gecerli bir odul. Aidatla alakasi yok.

Benim geri alma sebebim de yuksek kullanim oldugu icin yoksa bana da vermezler.

Eger kullanirim dersen bonusu al, her sene boyle bonus al. Yok kullanmam diyorsan elinde sonunda bir senelik aidat alacaklar. Bir sene vermis olur ve kurtulursun.