Z0NCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığım hesaplarda sorun çıkmıyor sana bunu kanıtlayabilmem için tedarikçi firmayı sana söylemem lazım ki hiç öyle bi niyette değilim.
Canlı Destek bölümünde oturucak vaktim yok çünkü arkadaşım.1 ay boyunca ben bu sistemi kullandım 80 TL reklam ile 500 TL kar elde ettim. Sen ve Tasarimix ortak filan mısınız? Senin zaten kim olduğunu biliyorum skypetan yüzüme gülüp burdan bu şekilde yorum yapman utandırıcı değil mi ?

Bu arada sende emeline ulaşamıcaksın hocam. Kim bilir hangi sitenin sahibisin doğal olarak sektördeki girişimci sayısı çoğalmasın istiyorsun ve bu şekilde çirkin ce dünden beri utanmadan arlanmadan yorum yazabiliyosun.
Öncelikle ithamda bulunduğun için yazıyorum anladığım kadarı ile tartışmayı becerebilen biri değilsin. Benim skype adresim belli ve seninle hiç konuşmadım ancak sen işi "yalan veya yalan itham'a" getirdiğin için yaptığın hareket çok yanlış. O yüzden dikkatli ol.
Bana (dikkat et bana diyorum çünkü Tasarimix ile hiç bir bağlantım yok) tedarikçi adını vermene gerek yok ki bende böyle bir şey istemedim legal olduğunu ispatlayan bir belge yeterli. Yani bunu ispatlaman için tedarikçini belirtemene gerek yok. Alımın legal olduğuna dair bir belge.
Ancak senin bunu anlayabilecek kapasitende problem olduğunu ve ithamlarınında gerçek dışı olmasından kaynaklı muhatap olunacak biri olmadığının kanaatindeyim.
Dilersen profilimdeki web sitesine girip benimle oradan iletişime geçebilirsin yüz yüze de görüşebiliriz. "Skype" üzerinden olmayan bir görüşme veya konuşmayı böylece gerçek olarak sesli veya yüz yüze gerçekleştirebiliriz.
Ayrıca @Sikayet; @caliente; ve bunlar dışında ki diğer ilgilenebilecek moderatörler konuyu dikkate alıp ilgilenirse sevinirim.