Öncelikle ilk olarak şunu belirteyim konuya yazacağım son mesaj olacaktır.
Konu sahibi @Z0NCE; yine belirtiyorum bunu anladığını umuyorum; ne seni tanıyorum ne de seninle bir husumetim var ancak,
Sana göre doğru olan ve yine sana göre bizim söylediklerimiz tez ise, bizim tezimizi çürütmen çok basit bu hesapların düzgün ve sorunsuz olduğunu ispatlayacağın kanıtın varsa ekle ve susalım konunda daha fazla bu mesajlarla dolmasın.
Ama eğer yoksa ve seninde söylediğin gibi " Sorun yaşanması durumunda da ürünün arkasında durup telafi sağlıyor." şunu sakın unutma ki orjinal aldığın hiç bir oyunda sorun yaşamazsın. Yani tedarikçin sağladığı hesaplar kapandığında yenisini bile sağlıyor olsa illegal bir durum bu yapılan bu işlem. Niye kapansın legal olan bir hesap?
Ki forumda cPanel'in farklı şekilde lisanslandığı durumlar yasak iken böyle bir satışın "tamamen" yasak olması lazım.
Ancak sen yine de cevap yazacaksan bana şunu söyleye bilir misin? Cidden aşırı merak ediyorum.
59 Euro olan bir oyunu 3-5 dolara sağlayabiliyorsan niye bunun sistemini kurup herkese satmaya çalışıyorsun? Pastayı sen yesen? Sadece sen satışını yapsan? Piyasada bu kadar çalıntı hesap işi yapan varken senin "tedarikçin legal yolla" bunu sağlıyorsa neden sen yapmıyorsun bu işi "tek el" olmuyorsun bu işte? Kısaca bana bunun cevabını vermen yeterli.