Reklamların çıkmaması genelde rss adresinin feed/instant-articles yerine feed olarak girilmesinden kaynaklı. Bunu düzeltirseniz facebook'un istediği formatta ve reklam kodlu otomatik makaleler facebook panele düşecektir. Eski makaleler çıkıyorsa son 10 makalenin yazarını (veya başka bir ayarını) wordpress panelinden toplu olarak güncellerseniz yeni makaleler görüntülenecektir. siteadresi.com/feed/instant-articles adresinden hangi makalelerin çıktığına bakabilirsiniz.
Dostum bende reklamlar çıkmıyor neden olabilir acaba?
Yayınlandı ibaresini gördüğünüz makalenin sitenizdeki adresini normal paylaşım yapıyormuş gibi paylaşmanız gerekiyor. Cepten girenler reklamlı instant articles versiyonunu görecektir.
Hocam ben onayımı aldım bir makale yayınla dedim makalenin yanında "yayınlandı" yazıyor lakin nerede yayınlanıyor, nasıl gozukuyor bu kısmını anlamadım. sayfamda da herhangi bir gönderi çıkmadı. Biraz bahsederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
En üstteki çözüm sizin için de geçerli olabilir.
Yayınlandı ibaresini gördüğünüz makalenin sitenizdeki adresini normal paylaşım yapıyormuş gibi paylaşmanız gerekiyor. Cepten girenler reklamlı instant articles versiyonunu görecektir.
Makale yayınladım onay aldı fakat makaleleri nasıl görüntüleyeceğimi bulamadım bilen birisivarsa yardımcı olabilirmi
En üstteki çözüm sizin için de geçerli olabilir.
Aynı sıkıntı bende de var ve hâla düzelmedi maalesef forumdan cevapda alamadım henüz.