Sen ilk önce Bold yazmamayı öğren ve sonra konuş derim yasak olduğundan haberin yok bu birincisi. İkincisi yalan söylemiyorum, sözlü ve yazılı olarak beyan ediliyor diyorum bu ne demek oluyor çok bilmiş arkadaşım yani kanıtlayabilirim anlamına geliyor. Nasıl oluyorda dünyadan haberin yokken bu şekilde bi kişinin konusuna girip bu denli baltalamaya çalışabiliyosun anlamıyorum.
O zaman rica ediyorum konuna bu hesapların sahiplerinden izin alınıp satıldığını ve hesap satmanın yasal olduğunu kanıtlayacak bir belge ekleyebilir misin?
Steam'da ki oyunların sahipleri olan firmalardan alınan izin belgesi de var mı oyun hesaplarını aldığın satıcılarda varsa onlarıda konuya ekler misin?
200 TL olan bir oyunun oyuncu hesabını tam hesap diye müşteriye sattıktan sonra hesabın gerçek sahibinin aynı gün içinde hesabını geri alabildiğini biliyorsundur, bu yasal bir iş ise bu hesabın sahibi neden hesabım çalındı diyip hesabını geri alıyor bu sorumunda cevabını vermeni istiyorum, bütün bu sorulara net bir şekilde cevap verebilirsenn hayırlı işler diyebilirim. R10'da yalan dolan işlere yer yok.