Insanlarla iletisime gecip neyse ne acik acik ifade etmekte niye zorlaniyor acaba? Niye burda soruyorsunuz ki?
Internetimiz yeterince yavas, birde kotayi cocuklariniz 2 gunde dolduruyor, bir ay is yapmayacak hale geliyorum deyin, bu kadar basit. Esek degillerse anlayisla karsilarlar diye dusunuyorum.
şifreyi değiştirmemiz onlar tarafından yanlış anlaşılmasın istiyoruz açıkçası girmeleri bizim için sorun değil fakat internet hızının bu kadar düşmesi sorun
Şimdi komşunuza internetinizi verdiniz ve ortak kullanıyorsunuz. Peki Allah korusun komşunuzu illegal bir iş yapsa başınız çok fena ağrıyabilir. Ya direk internet bana yetmiyor tek kullanacağım artık deyip şifreyi değiştireceksiniz, yada şikayet olmuş uyarı geldi interneti paylaşmak yasakmış dersiniz şifreyi değiştirirsiniz.
Bende aynı durumdaydım bugün şifremi değiştirdim. Direk artık kendim kullanacağım dedim. Kotayı düşürdüm dedim.
bakalım önce bi gizlemeyi deneyeyim