MAV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan 1500TL'lik sunucu optimizasyon paketi alındı. Sunucu sıfırdan kurdu ve bizim için bir facia olan hız konusunda devrim yarattı resmen. Cpanel ve litespeed'e ödediğimiz lisans ücretlerinden kurtardı , sunucuya verdiğimiz fazla paranın cebimizde kalmasını sağladı.Ne desem boş kalite arıyorsanız tavsiyemdir. 1500TL'nin sonuna kadar hakkını veren bir arkadaş. Siteleri kurduktan sonrada sürekli ilgilenip sorun var mı diye sormasıda beni ayrıca mutlu etti. Teşekkürler Cihan , işini böyle kaliteli yaptıkça müşterin zaten olur. Allah işini rast getirsin.
Sizin gibi müşterilere özel olarak geliştirdiğim bir kurulum yapıldı. Yoğun trafik altında olan ve kesinti durumunda önemli kayıplara maruz kalacak tarzda yayın yapan siteler için altyapı en önemli unsur.

Memnun kalmanıza sevindim. Bol kazançlı günler dilerim.

Güncel (08.11.2017) :

Yurt dışından oldukça büyük çapta IPTV yapan bir müşterime çalışma yaptım.

Kendisinin çok karmaşık bir sistemi mevcut. Aşırı trafiklere maruz kaldığından ve çok fazla müşterisi olduğundan, hizmet olarak da canlı yayın hizmeti verdiğinden, trafik aksaklıklarına hiç tahammülü olmayan bir yapısı var.

1 adet Ana Sunucusuna, yayın serverları bağlanarak, gerektiği takdirde de Load Balance sunucuları kullanarak tüm dünyaya canlı yayın hizmeti veriyor.

Müşterimin problemi, saldırı alması ve saldırı durumunda, müşterilerin yayına bağlanamamasıydı. Hatta saldırı altında iken kendisi sunucularının SSH erişimlerine bile ulaşamıyordu.

Yarım günlük bir çalışma sonucu, müşterime özel olarak firewall kurulumu yapıldı. Sadece istediği ip lere, istediği portlara ve istediği bağlantı tiplerine özel olarak konfigure edilen firewall sayesinde müşterimin problemini çözdük.

Monitoring hizmetimiz devam etmektedir.

Sorun yaşayan arkadaşlar profesyonel çalışma için ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.