Merhaba,

Öncelikle tekrardan eleştiriniz için teşekkür ederiz. Scriptimiz ayıplı ürün tezini malesef kınadığımı belirtmek isterim, Scriptimiz sunduğu özellikler ve fiyatı ile kıyaslandığı zaman normal görünmekte, Scriptte olmayan bir özelliği talep ettiğiniz zaman sizden ek ücret istememiz doğal bir hakkımız olarak görüyorum çünkü size özel yapılan her çalışmanın bir emeği olduğu için bir bedeli olmak zorunda daha fazla konuyu gereksiz tartışmalarla meşgul etmemenizi rica ederim

Not: Forumda herhangi yandaşımız yoktur.! @serhat_akan kişi için yapmış olduğu güzel yorumu için tekrardan teşekkür eder. Kendisini daha önce tanımadığımızı tekrardan belirtmek isterim

İYİ ÇALIŞMALAR

netadmin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi.

Sayın Serhat Akan;

Bu arama sonucu'na göre sorun yaşanmıyorsa/yaşamıyorsanız sizi vicdanınız ile başbaşa bırakıyorum.

Script özelliklerine göre ucuz, işlevsel mi evet işlevsel buraya kadar sorun yok ama göz göre göre hatalı bir yerin hatasını kabul etmemek ve düzeltme için de modül ücreti almak ticari olarak doğru değil BENCE.

Her neyse konuya son mesajım. Ayıplı ürünü şişirmeninde alemi yok. Eğer ürünü satabilmek için yandaşlarınıza yok şöyle güzel böyle güzel diye YANLI yazı yazdırırsanız şikayette bulunacağım bilginize.

Ürün ayıplı ürün

Merhaba,

Konu hakkında göstermiş olduğunuz hassasiyet için tekrardan teşekkür ederiz efendim

İYİ ÇALIŞMALAR

serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yandaşı? Boş konuşuyorsunuz!
Ürünü ilk defa gördüm yazılımcıyı tanımam?
Benim işim bu ,yerli ve yabancı tüm e-ticaret sistemlerini incelerim ve çoğunun bayisiyim.
ideasoft, cs-cart, shopify resmi bayisiyim.

Konuyu görünce merak ettim ve inceledim, seo yönünden başarılı.
Ama siz beğenmezsiniz o sizin kendi fikriniz.
Seo konusunda deneyimli arkadaşlarda fikirlerini belirtebilir.
Sadece kendi title ve description kısmını alternatif olarak kendinizin girme seçeneği eksik onuda adam 50 tlye ekliyim demiş.
Bence siz bukadar titizseniz, piyasada ücretsiz olan ve seo özellikleri olan birçok e-ticaret yazılımı var, neden onlardan kurmadınız?

Son olarak yazılım gerçekten başarılı, tavsiye ederim herkeze.