Merhaba arkadaşlar bugün kariyer.net'te bi ilana denk geldim başvuru yaptım ve başvurum onaylandı telefonla arandım ve mail adresime böyle bir bildirim geldi kendileriyle konuştuktan sonra sizce bu sistemler ne kadar güvenilirdir önden 200tl para yatırmam isteniyor ne kadar doğru daha önce kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim
www.evrencell.com
Adresinden Sözleşmeler kısmından 2 Adet sözleşmeyi indirip güvenliğiniz açısından okumanızı istiyoruz ve imzalamanızı istiyoruz.
Web adresimizde bulunan İBAN numaramıza 200 TL talep ettiğimiz ücreti yatırıp dekontu alıyorsunuz.
Diğer Evraklarımız ise Kimlik Fotokopisi - 1 Adet Vesikalık Fotoğraf - İkametgah - Sabıka Kaydı . İkametgah adresinizi ve Sabıka kaydınızı E-Devlet üzerinden alabilirsiniz.
Toplam Evraklarınız Kimlik Fotokopisi - 1 Adet Vesikalık Fotoğraf - İkametgah - Sabıka Kaydı - Dekont - 3 Adet Sözleşme oluyor . Bu Evrakları mail yolu ile
xxxxx@evrencell adresine yolluyorsunuz. Konu kısmına xxx Hanımın DİKKATİNE! yazmanızı istiyoruz.
Bütün bu evraklarınızı Web sitemizde bulunan ofis adresimize kargo ile yollamanızı istiyoruz.
Ödemelerinizi İBAN numaranızdan gerçekleştireceğiz. İrtibat için xxxxxxxx numaradan geri dönüş yapabilirsiniz.
Firmamız, kullanmış olduğumuz, CRM yazılımında, her bir kullanıcı için aylık 400 tl lisans ücreti ödemektedir.
Daha önce, Lisans ücreti almadan iş başı yapan müşteri temsilcisi adaylarının % 60'ı 1. ayın da işi bırakmaktaydı.
Kademeli olarak, önce bu ücreti maaşlarından keseceğimizi söyledik ama işi bırakma oranı düşmedi aksine arttı..
Sonra lisans ücretinin 100 tl'sini işe başlayacak müşteri temsilcisine yansıttık, bu durumda da işi bırakma oranımız %35 e kadar düştü.
Şuan için lisans ücretinin yarısını, yani 200tl sini yansıtmaktayız.
Home agent ( Evden Çalışma ) kulağa hoş gelen bir çalışma modeli, fakat bu çalışma, normal bir işte çalışmadan çok daha zor.
Hele ki, normal bir çağrı merkezinde, yönetici baskısını görüş bir müşteri temsilcisi için daha zor.
Hadi hadi hadi diye Müşteri temsilcisine,
baskı uygulamamamızın, dez avantajı, rehavete düşmesine sebep vermektedir.
İşe başlarken ödenilen lisans ücreti, şöyle bir duygu veriyor;
Ben bu işe başlarken bir ücret ödedim, bu parayı kazanmadan bu işi bırakmamalıyım.. Sonra görüyor ki bu işten para kazanıyor, sonra işe devam ediyor.
Sancaktar İletişim Hizmetleri