pdr51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam;
1) amerika hesabı pinletirken usamail1 kullanılıyormuş genelde almanya veya ingiletere için böyle birşey mevcut mu

2) ingiltere ve almanya da da w8 benzeri form doldurmaya gerek var mı veya farklı bir vergi politiakası uygulanıyor mu vergi kesiliyor mu

3) almanya ve ingiltere hesaplarınızda ekstra anormal bi kesinti mevcut mu kesinti durumları neler

4)tebden payooner kartla çekim ücreti ne

bu sorularımı yanıtlayabilirsesniz ona göre açıp açmama kararı vericem teşekkür ederim
1 - usamail1 hiç kullanmadım.ytparada ingiltere ve almanya için adres temin eden arkadaşlar var ben onlardan aldım hep.onlarında bagzıları orada yaşayan insanlar bagzılarıda bu tür sitelerden adres alıp,üstüne kar koyup satanlar.
2 - hayır,onlarda yok.
3 - kesinti oranı digerleriyle aynı.abdnin fazla kesinti olması sadece ekstra vergi yüzünden dedigim gibi.diger türlü kesintide hiçbirisi arasında fark görmedim ben.
4 - bende kart yok hocam.tl olarak enpara çekiyorum ben gelen parayı ama kartla daha uygun diyorlar aslında.

Coderca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden payoneer kullanıyorsun hocam artısı nedir ?

Payoneer banka hesabına gönderiyorsa farkı nedir ?

Konu açılmış ama niçin kullanmak istediğini yazmamış arkadaş.
elindeki adsense hesabı abd,alm,ing ülkelerine aitse mecburen payoner kullanıcak hocam.abd adsense ödemesini direkt olarak iş bankasına alamaz sonuçda.ayrıca yeni ortaya atılan vergi muhabbeti yüzünden bunu düşünenler var ama ben açıkcası işe yarayacagını düşünmüyorum.