AppleFoni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam, anlık olarak 28.000 TL Aslında bu denli hızlı yükseliş BTC Türk'ün kolay manipüle edildiğinin bir göstergesidir. Poloniex'te bu tip yüksel uçuşlar olmaz. Bazı yüklü para baronları BTC Türk'te şunu yapıyorlar;
1 BTC o an 1 TL mesela. Adam bile bile 1 BTC'ye 1,5 TL girip bir grafiğin yükselmesini sağlıyor. Bunu peş peşe birkaç kez yapınca grafik o bantta bir süre takılı kalıyor. Borsada en yüksek teklifi veren anlık işlem görür. Ardından sıradan, takip etmeyen vatandaş da o fiyattan alım emrini giriyor. Sonra o fiyattan veya yakınından alımlar başlıyor. Hobaa işte kurnazlık yapan adam yüklü satış emrini giriveriyor o fiyattan... Bu konuda dikkatli olmak gerekiyor. Her zaman derim borsa ne bilmiyorsanız ve BTC'ye giriş yapacaksanız önce 50 TL'lik bir Bitcoin alın ve onunla oynaşın durun. Kendinize güveniniz geldikten sonra bu işe yüklü girin.
Yazıyı hazırlarken 1 BTC 28.000 TL'yi görmüştü ve şimdi 27.750 TL ile 28.000 TL arasında gidip geliyor. Bu da işin içinde net bir şekilde baloncukların olduğun gösteriyor.
MelihCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
700 küsür TL olduğu zamanları hatırlıyorum, babama ne kadar anlatsamda bir türlü inandırıp aldıramadım, 3-5 bitcoin yanarım yanarım ona yanarım.
Özgür adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
28 küsür oldu
ZaferUstun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 bin dolardan sattığıma pişmanım
Betrayal_13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana ben zamanında ne dedim koy 10 bin bende koyayım alalım yok dedin çıkmaz ben tarla alıcam balıkesirden değerlenecek senin tarla 20bin arttı burda milyarları kaçırdık.
lazzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-6 sene önce 15 btc vardı 1.000 tl den satmıştım
Turklotus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 1600 TL iken 5 BTC aldım. Çok keyifliyim.
caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sene sonu 10k$
ColoxDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zamanında 5 dolardan aldığım 100 btc yi satsam mı satmasam mı bilemedim.
BicerProduction adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BTC'nin yükselişi devam edecektir bir süre. Alımı eskiden yapmıştım oturup keyifle yükselişini izliyorum.
ColoxDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zamanında 3 dolardan aldığım 300 btc yi satsam mı satmasam mı bilemedim.
2010 da darkorbit dıye onlıne oyunun 10 bn $ odul verdığını gorunce uye olmuş ve ınternet kafelere guzel par kazandırmışdım arada bırde oyun ıçı satın alma yapıyordum KENDIME dıyorumkı gerı zakalı 3-4 harf domaın alıp kenara atsaydın 5-10 tl btc alsaydınya dıyororum kendıme ama ış ılden geçtı tabıkı
Herkese ıyı forumlar