Geçen hafta r10'dan satın aldığım ve girişmeyi düşündüğümüz işi ertlemeye karar verdik. Geçen hafta aldığım siteyi zararına bırakıcam. Konuyu aynen kopyalıyorum;

Satış olarak Açık artırma şeklinde yapacağım.

Başlangıç Fiyatı: 500
Minimum artırma: 5
Bitiş tarihi: Son teklif +48 saat

Alıntı
Merhaba arkadaşlar bir süredir 10k 10tl gibi fiyatlara satın aldığım türk takipçileri satmaya başladım kısa sürede işler büyüyünce bayilik açtım. Bayilik şu şekil işliyor. Müşteri üye oluyor banka bilgilerimize ücreti yatırıyor. Biz kontrol edip bakiyesini giriyoruz. İşlemini oluşturuyoruz. Admin panele düşen işlemini diğer panellerden takipçi-beğeni atarak karşılıyoruz. Kısa sürede güzel paralar kazandık allaha şükür ama artık bırakmam gerekiyor. Bir yandan üni okuyorum yetişemiyorum.
Gelelim satışa:
Web site: instagramhizmeti.com
Domain host vs yenidir hepsi alıcıya verilecek.
Takipçi çekimi yaptığım kaynaklar dosya halinde detaylı iletilecek ( Kaç k kaç dakikada gelir ne kadar sürede bir user yenilenir gibi bilgiler olacaktır)
Bayiliğe ait 135K tamamen türk takipçi çekimi yapılmış fenomen hesaplarda paylaşılmış instagram hesabı + 8 adet siteyi vs anlatan özel tasarımda verilecektir.
Ayrıeten vereceğim instagram hesabı 8 adet sağlam keşfet grubuna kayıtlıdır. Alacak arkadaş keşfet gruplarını kullanmaya devam edebilir.
İSTEDİĞİM ÜCRET: 800TL
SADECE CİDDİ ARKADAŞLAR YAZSIN MERAKTAN LÜTFEN YAZMAYIN ZAMANIM YOK