Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Plesebo etkisi dalga geçtiğim bişey değildi hocam öyle bi izlenim verdiysem özr dilerim herkesten. Bişey iyi geliyorsa evet yapmalı insan ben bilimsel tarafını açıkladım sadece. Bilim deyince dinsiz, din deyince bilimden uzak olmak gerekmediğini sizde açıklamışsınız yazdıklarınıza.
Doktorların çoğunluğunun dinin emirlerine karşı bi ikiyüzlülüğü olduğunu düşünüyorum zaten. Mesele oruç konusunda bi kalp uzmanıyla konuşunca evet günümüz beslenme alışkanlığı doğrultusunda oruç tutmak gerçekten sağlıklı diyor. Ama diyetisyenle konuşunca yok canım olurmu öyle bişey gün boyu az öğünler halinde yemek lazım diyor. İkiside haklı aslında kalp doktoru oruç dediğim sana 10-12 saat aç kal akşam 10 çeşit yemek ye üstüne soda iç değil kuranda yazan gibi fakiri anlamak için oruç tut iftarda bi tabak çorbanı bi parça ekmeğini ye diyo. Şimdi nerde oruç faydalımı zararlımı yazan anlatan kanıtlı ıspatlı delilli düzgün bi makalesi olan doktor ? Tüm islam çoğrafyasını ilgilendiren bi konu ama bi Türk doktorumuz çıkıp üstüne 2 satır kaleme almamış, ama araştırınca bi çoğunun yurtdışı dergilerinde saç ekimi yağ aldırma hakkında makalesi var

Hocam forumda saygı duyduğum profillerdensiniz gerek hayat hikayeniz gerek yaşınız gerekte başarılarınız konusunda ama bu uslubu yakıştıramadım size.
Keyif verici sarhoş edici özelliği olduğu için şarap yasaklanan bir madde, buna göre sarhoş edici her madde haramdır.
Ve peygamber efendimiz yiyin için ama israf etmeyin buyuruyor, platin üyeliğe 250 dolar verdiniz bu israf değilmidir bu yönden bakınca ?
sizce platin uyelik israfmı?
bak yanlış düşünüuorsun. ben platin uyeligi hava yapmak için almadım. iş yapmak içinde almadım hatta üyeligi alırken admine 100 tl fazladan ödedim. amacım biz bu forumda takılıyoruz bilgi ögeniyoruz yeri geliyor ekmegimizi çıkartıyoruz. ben yıllardır bu forumdayım 1000 tl bağış yapmışım çokmu. bu forum reklam satmasa uyelik satmasa nasıl kazancak. bu forumda bana deselerki modluk yap. adminlik yap inan yapmam örnek veriyorum şikayet konusu. yahu bir modaratör saatlerce işini gücünü bırakıp bizlerle uğraşıyor. 1000 tl az bile