Cebin de parası olmayıp insanların emeğini çalan bir adamın ''sözde ajans'' sahibi olması çok ironik

Bu arada arkadaşın skype adresini PM atar mısınız?
Beni de geçenlerde skypeden ekleyip, 1 2k arasında rt Fav alacağını söyledi. İlk siz yollar mısınız bakayım vs dedi. İlk ödeme alıyorum dedim, ben ajans sahibiyim kardeşim, 3 kuruşa mı kaldık tarzında birşey söylemişti.
😊
Biraderim iyi güzel yazmışsın da bu sert cevaba ne lüzum var? Ben R10 adminlerini kast ederken forumdaki bahsedilen üyenin banlanmasını manasın da dedim, cebinden bana para çıkar ver mi diyorum? Önce bir okuduğunu anlayıp cevap verirsen çok memnun olurum. Yinede yorumun için sağolasın.
Kimse gideremez. R10'nun suçu yok. R10 ne yapsın size alışveriş yapın diye bir platform hazırlamış bi zahmet akıllı olunda paranızı kaptırmayın. Ben bugüne kadar çok niyetlendim ama güvenmediğim için almadım. Bir adam adını soyadını, nerde oturduğunu, falan gizliyorsa almayın kardeşim instagram falan. Sorun biraz bir kelek olursa sana nasıl ulaşıcam kimsin nesin diye 50 tl - 100 tl bakmayın alın karşınızdakinin bilgisini vermiyor mu almayın yada hırsıza malınızı helal edin. Suç sizin.