1) Tavırların ve sözlerin evrimi desteklediğini söylüyor ve evrimi destekleyen kişi müslüman olamaz. Ayrıca ben direkt olarak kafir kelimesi yazdığımı göremiyorum. Görünen köy kılavuz istemez misali...
2) Bu cevabın nasıl bir cevap anlamadım saçma salak birşey. 6-7 tane meal okuduğunu belirtiyorsun bir önceki yorumunda şimdide yok neymiş dini düşünür kişiler bilmem ne. Saydığın kitap 1-2 kitap öyle riyazüssalihini gerçek manasıyla okusan bu kafada olmazsın zaten.
3) Bu zahiri batini ehl-i sünnet yapıyor sana gelmiyorum zaten. Ben senin işine gelenler gelseydin şuanda anlaşıyor olurduk.
4) Ya sen ne yazdığını bilmiyorsun demek ki akla geleni yaz geç misali öyle olmaz işte.
http://prntscr.com/h54sdf buyur başkasına yazdığım yorumu merak edip alıntı yapıp cevaplamışsınız.
Yanlış biliyorsunuz bunlar üzerinde zan olmaz. İslam alimleri dememiş bunu Allah demiş onlara da sadece açıklamak düşmüş. Yoksa acaba neden haram diye sorgulamadan iman ettikleri kesindir. Lakin inanmayanlar için bir açıklık getirilmesi sebebiyle araştırmalar yapılmıştır.
-----------------------------
Benimde saçma sapan cevap verdiğin yorumlara cevabım bitmiştir. Valla kimseyle destek bulmaya çalışmıyorum evelallah senin gibilere herşeyinize cevabımız vardır.
Hacamatı savunarak islamı savunduğumu zannetmiyorum. Hacamatı Peygamber buldu diyen yok aramızda zırvalıyorsun konuları nereye çektiğinin farkında mısın ? Biz peygamber mi buldu dedik ? Hayır ! ama sen orandan burandan birşeyler uyduruyorsun işte biz öyle demişiz havası veriyorsun... Hacamat için çok önceki söylem demişsin onun bir geçerliliği kalmadı demişsin yeni tıp çıktı demişsin o zamn sen bu mantığa göre peygamberin dediğini önemsemeyeceksen. İslam dini de 1400 yıl önce var oldu ve hala devam ediyor, o zaman şimdi birileri din çıkardı diyelim alternatif olarak onlara mı katılacaksın ?
Günümüzdeki tıpta hastanelerde hacamat - sülük tedavisi bunlar resmi olarak sağlık bakanlığınca yapılıyor...