fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesap onaylandıktan sonra hesap bilgilerine bölümüne baktıgınızda dolar,euro,sterlin hesaplarının bilgilerinin oldugunu görürsün hocam.yani sen bişey yapmıyorsun,kendi açılıyor.gerçi 1-2 arkadaştan bu hesapların otomatik açılmadıgını duydum 5-6 ay önce ama onlarda mail atıp açtırdılar 2 güne hemen.

girdigin bilgilere göre degişiyor hocam.biz abdded yaşamadıgımız için bi form aracılıgı ile kullanıyoruz hesabı.her form için de farklı farklı kesintiler var yani vergi türüne göre kesinti yapıyor ekstradan.şimdi bi arkadaşın son 2 ay ki bu ekstra kesintilerine bakıyorum (daha önce konuşmuştuk,pmlerden bakıyorum) önceki ay % 30,geçen ay %28 ekstra kesinti yapılmış hesabında.
hocam;
1) amerika hesabı pinletirken usamail1 kullanılıyormuş genelde almanya veya ingiletere için böyle birşey mevcut mu

2) ingiltere ve almanya da da w8 benzeri form doldurmaya gerek var mı veya farklı bir vergi politiakası uygulanıyor mu vergi kesiliyor mu

3) almanya ve ingiltere hesaplarınızda ekstra anormal bi kesinti mevcut mu kesinti durumları neler

4)tebden payooner kartla çekim ücreti ne

bu sorularımı yanıtlayabilirsesniz ona göre açıp açmama kararı vericem teşekkür ederim