Merhaba;
Evde Docsis modem kullanıyorum oldukça verimsiz. İlerleyen günlerde Superonline abonesi olmayı düşünüyorum modem değişecek ama bina yapısından ötürü sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Aklımda bir kaç modem var sizlerden bu konuda yardım bekliyorum.
İlerleyen günlerde iki model indirime girecek, Türkiye de daha uygun veya aynı fiyatlarda kaliteli varsa önerilerinizi bekliyorum.
Benim düşündüklerim;
https://tr.aliexpress.com/item/A5004...e-3d8c2e3e7caf - 260TL
https://tr.aliexpress.com/item/TOTOL...e-3d8c2e3e7caf - 130TL
Merhaba hocam. Bende orduluyum Ordu Türk Telekom Teknikeriyim. Öncelikle size tavsiyem farklı bir firma yerine TT abonesi olmanız bunun nedeni orduda alt yapı bildiğiniz gibi her yerde iyi değil arıza vs. durumları sıklıkla oluyor. Farklı firmaların arıza ekipleri yok onları da biz yapıyoruz fakat farklı firmaları bina girişine kadar sorumluluğumuz. Yani ekmeğı fırından alın derim. Modem e gelince taahhüt verdiğiniz taktirde uygun taksitlerle faturaya ek olarak alabilirsiniz. TP link in ve Airties in VDSL modemleri mevcut ve gayet iyi. Bende kullanıyorum. Hatta alt yapınız uygunsa Tivibu Ev alarak modemi tivibu dan ücretsiz olarak da temin edebiliyorsunuz arıza durumunda ise modeminiz 24 saat içerisinde sıfırı ile ücretsiz olarak değişim yapılabilmektedir. TTnet mülkiyetli modemdir. Modeme ücret ödemezsiniz. Dilerseniz pm atarsanız eğer orduda iseniz tabi yüz yüze de yardımcı olabilirim.
İyi akşamlar dilerim.