siyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, başka sayfada ki modalı çekmek istiyorum ancak olmuyor yazdığım kod;
 PHP SAYFASI : <a href="<?php echo $link; ?>/profil#profil" class="btn btn-kalayci btn-block btn-profil" data-toggle="modal" data-target="#profil"><i class="fa fa-user"></i> PROFİLİM</a>
MODAL SAYFASI:
<div id="profil" class="modal fade in">
                  <div class="modal-dialog">
                    <!-- Modal content-->
                    <div class="modal-content">
                      <div class="modal-header">
                        <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">&times;</button>
                        <h4 class="modal-title">18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERİN <br> BU SİTEYE GİRMESİ <br> YASAKTIR.!</h4>
                      </div>
                      <div class="modal-body">
                        <p>18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez 18 yaşından küçükler giremez</p><br>
                        <p class="p18">Siteye giriş yapabilmek için lütfen doğum tarihinizi ay,gün,yıl formatına uygun giriniz</p> <br>
                        <form class="text-center">
                            <div class="form-group">
                                <label>Doğum Tarihinizi Girin: </label>
                                <input type="date" class="form-control text-center" id="date">
                            </div>
                            <label class="dtrh"><i class="fa fa-check"></i> Tarih Doğru</label>
                        </form>
                      </div>
                      <div class="modal-footer">
                        <label class="sitegit"><a href="<?php echo $link ?>/.">Siteyi gezmek istiyorum</a></label>
                        <label class="aboneol1"><i class="fa fa-trophy"></i> ABONE OLMAK İSTİYORUM</label>
                      </div>
                    </div>
                  </div>
            </div>
Modalı o sayfaya eklemeniz aynı işlevi görmez mi burada? Doğum tarihi kaydediliyorsa da ajaxla gönderilebilir.