Merhaba arkadaşlar sizlerle nacizane bazı fikirlerimi paylaşmak istedim. Uzun zamandır seo ile ilgileniyorum fakat seocuyum diyemem fakat izlenimlerimden çıkardığım sonuç şuan itibari ile eğer bir siteniz var ise dikkat etmeniz gereken en önemli nokta çok iyi bir alt yapı ve iyi bir iç optimizenin olduğudur. Eğer iyi bir optimize edilmiş web sitesi ile yola başlarsanız ve kaliteli içerik üretirseniz tanıtım yazısına ihtiyacınız yok. Faydalı ve kaliteli içerikler ürettiğiniz taktirde çok zor kelimelerde bile rakiplerinizin çok üstünde çıktığınızı göreceksiniz. Alınan tanıtım yazılarının hiçbir fayda sağlamadığını, çıplak url ve markaya yönelik "R10.NET" şeklinde alacağınız nofollow linklerin çok daha faydasını göreceğinizi bilmenizi isterim. Örnek vermek gerekir ise yeni açtığım ve çok zor bir kategori de olan web sitem hiçbir tanıtım yazısı almadan 1. ve 2 sayfada yüzlerce backlink olan domain olarak yaşlı rakiplerin üstünde çıkmaktadır. İstisnalar kaideyi bozmaz demeyin bu bir istisna değil bir gerçek.