Merhaba arkadaşlar, premium bir tema aldım fakat temada dakika özelliği istediğim yerde değildi ben de manuel yapayım dedim.
Şu kodları Functions.php e ekledim:
function kelime_sayar() { $hiz = 250; $kelime = str_word_count( strip_tags( get_post_field( 'post_content', get_the_ID() ) ) ); $sonuc = $kelime/$hiz; $sonuc = round($sonuc); $txt = sprintf("%s dakikada okuyabilirsiniz", $sonuc, 'text-domain'); if ($sonuc>0) { echo $txt; } }
Bunları da temanın gösterim yapan sayfasına eklemem lazımdı:
 <?php kelime_sayar(); ?>
Önceki temalarda kullandığım sorunsuzca çalışıyordu, php bilgim olmadığndan sorunun orada olduğunu sadece tahmin edebiliyorum.
$cb_date = apply_filters( 'cb_byline_date', '<span class="cb-date"><time class="updated" datetime="' . get_the_time('Y-m-d', $cb_post_id) . '">' . date_i18n( get_option('date_format'), strtotime(get_the_time("Y-m-d", $cb_post_id )) ) . '</time></span><span class="cb-separator"><i class="fa fa-times"></i></span><span>BURADA GÖSTERİLECEK</span>   ', $cb_post_id );
Üstteki kod alanında "BURADA GÖSTERİLECEK" diye belirttiğim yerde direkt <?php ile gösteremiyorum. Nasıl gösterebilirim?
Özetle:

Functions.php'deki bir eklemeyi, <?php ile başlamadan <span> </span> arasına nasıl ekleyebilirim?