Arkadaşlar merhaba..
sitemde ana sayfaya giridiğimde ana sayfa gözüküyor.. ama sayfadaki konulara tıkladığım zaman beyaz sayfa gözüküyor sadece.. Ekranda verdiği bir hata yok.. fakat error log dosyasında bu hatayı alıyorum.. önce eklenti hataları veriyordu hepsinin ismini değiştirip iptal ettim (wp fast cahe hariç , onu etkisiz yapınca site hiç açılmıyor) şimdide sadece aşağıdaki hatayı veriyor.. ve temayı silip aldığım yedeği yükledim geri, başka sıfırdan tema atıp, kullandığım temayı silip attığım temaya onun isimini verdim ama ne yaptıysam olmuyor, bunun sebebi hakkında bilgisi olan var mı?
[01-Nov-2017 06:15:19 UTC] PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/XXXXXX/public_html/wp-admin/includes/plugin.php' (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/XXX/public_html/XXXX/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_global.php on line 581
.
bilgisi olan yok mu aranızda bu konu hakkında? yada akşam tekrar mı sorsam çoğunluk buradayken bilemedim.. site öyle duruyor.. telefondan zaten erişim yok.. yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?