aliarbak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz zamanlarda ülkede ve devletin kasasında zırnık yoktu. Mevcut iktidar hükümete gelince bu durumu sihirli değnekle mi düzeltti? Hayır, özelleştirmeyle. Senin, benim malımı sattı; geldi yine bize şekil yaptı.

Eski dış borçlar kapandı, tamam. Peki geriye kalan paralar nereye gitti? Eğer yol yaptıysa, uluslararası nitelikte otobanlarımız nerede? Bizi kıskanan Almanya çalıp götürdü mü?

(Koyu turuncu yollar)
Arada sizi görüyorum; kayıtsız şartsız hükümeti sonuna kadar desteklemeye çalışıyorsunuz. Devletin sizi soymasına, gasp etmesine neden bu kadar meraklısınız?
Özelleştirilen ve şu anda zarar eden tek kurum gösterebilir misiniz.
Bir şirket kâr ediyorsa bunun vergisini veriyor, kişi istihdam ediyor sgk ödüyor, stopaj ödüyor.
Hele bu şirket özelleştirilmişse %49 (örneğin türktelekom) payını devlete ödüyor.

Tekelde sadece 5 bin lira maaş alan insanlar vardı evet sadece maaş. sigara almak için sıraya giriyordu millet. Sigara sırası gelince de kendin yüklüyorsun, ya forklift bozuk yada kullanan adam izinde.

Almanya'da teröristleri destekleyen, hainlere kucak açan, ülke batsın diye herşeyi mubah gören bir tek adam göster ne dersen kabul edeceğim.
Konuyla ne alakası mı var, hainleri temizlemekten başka birşey yapamıyoruz ki. Kendi vatandaşına kurşun sıkan şerefsizlerin cenazelerinden çıkmaz, öte tarafta 'ülkeyi böldürmeyiz' diye bağırır böyle haysiyetsizler olduğu sürece ülkeden gelişme bekleme hele bunlara şakşakçılar bulursanız hiçbir cacık olmaz.

Bu arada Almanya haritasındaki yolları kocaman büyütmüşsün, Türkiye'deki yollarda az değil biraz haritayi büyüt.

Son olarak burada çok dile getirmesem de (dile getirdiklerim görmezden geliniyor genelde) hükümetimizi çok eleştiriyorum.

Fakat tekrar ediyorum akaryakıt serbest piyasadır isteyen istediği gibi satar (belirli sınırlayıcılar var) Uçağa bindiğimizde 50 liraya da aynı yere giden var 300 liraya da aynı yere giden var. Kıyaslama uç nokta olsa da benzerlikleri olan uygulamalar.