Bence hiç bulaşmayın her baba yiğidin harcı değil inanın bana 1 milyon TL sermayem olsun sırf bu iş için yine bulaşmaya cesaret edemem demem o ki günümüzde binlerce güvenlik çalışanı olan facebook twitter gibi büyük sosyal medya siteleri bile kolayca hacklenebiliyorken zaman zaman sizin o kadar insanın parasına sahip çıkabileceğinizi sanmıyorum hadi site için saldırı koruması aldınız taş gibi çok büyük bir kişi saldırı yapmadığı sürece kapanmaz site diyelim ki çok sağlam o okey site responsive mobil uyumlu tasarım 10 numara 5 yıldız oda okey ekibiniz çalışanlarınız var oda okey çağrı merkezi v.s
hepsi tamam ama hacklenmeye karşı nasıl bir önlem alacaksınız bunu çok merak ediyorum açıkları kapatan bir ekip bile kursanız sırf açık işine bakan yine hackleme olayı olacaktır yine birileri piyasada olmanızı çekemicektir hiç biri ben yapıyorum demez ama en çokta şuan piyasadaki borsalar yeni borsalara bu hackleme olaylarını saldırılarını yapar bence benim düşüncem bu yönde rakip istemiceklerdir sonuçta piyasadaki çoğu müşteriyi payı ellerin'de tutmak isticeklerdir baştada söylediğim gibi hiç bulaşmayın
Başarılar dilerim.