Hocam keşke öyle bir ihtimal olsa, 200 tl yi uzatırken skype dan müşterilerimle konuşuyordum. Ücreti verdim, apartmanın kapısına gırerken telefonumun olmadıgını farkettım. Araba ile apartman kapısı 5-7 metre var yok, mesafeyi bugün 8 kez aradım malesef yok. Asıl şüphelendiren olay şarjım vardı ama telefon kapanmış. Telefon kapalı olmasa şüphelenmem şahıstan. Bu durum da ben hırsızlık suçlamasıyla mı alıkoyma mı veya hangi tür de kanunen ismi geçiyor acaba
Arkadaşımla birlikte eşyaları bagaja yerleştirdikten sonra arabaya bindik ve markete uğradığımızda telefonumun olmadığını fark ettim. Eve geri döndükten sonra hem evi hem de arabayı aradık fakat telefonu bulamadık. Tam arabaya geri biniyorduk ki aracın altına baktığımızda telefonu bulduk.
Araba ile markete gidip gelmemiz ortalama 5-10 dakika bu süreçte telefonu yoldan geçen biri alabilirdi. Yani belki sizin olayda da bu bekleme sürecinde biri almış ve telefonu kapatmış olabilir. Veya yoldan geçen bir araç telefonun üzerinden geçtiyse telefon otomatik kapanmış olabilir.
Tekrar geçmiş olsun hocam,