Hocam belki araç dışında düşürmüşsünüzdür. Böyle bir ihtimal var mı acaba ?
Hocam keşke öyle bir ihtimal olsa, 200 tl yi uzatırken skype dan müşterilerimle konuşuyordum. Ücreti verdim, apartmanın kapısına gırerken telefonumun olmadıgını farkettım. Araba ile apartman kapısı 5-7 metre var yok, mesafeyi bugün 8 kez aradım malesef yok. Asıl şüphelendiren olay şarjım vardı ama telefon kapanmış. Telefon kapalı olmasa şüphelenmem şahıstan. Bu durum da ben hırsızlık suçlamasıyla mı alıkoyma mı veya hangi tür de kanunen ismi geçiyor acaba
Telefon/simkart vb. sizin, başınızın yanmasını istemiyorsanız zaten kayıp çalıntı bildirimi yapmanız gerekiyor, olurda ileride herhangi bir sıkıntı yaşanır ve sizin telefonunuz bir yerlerde bulunursa açıklamasını yapamazsınız.
Bugün bekleyeceğim hocam, bu gün içerisin de ses seda çıkmazsa yarın sabah uyanır uyanmaz önce emniyet sonra savcılık :S böyle bi durumla karşılaştığım için hem içim buruk, iyilik yaptıgım dost gördüğüm biri tarafından bu duruma ugramaktan. Hem de çok moralim bozuk, bugun hiç yemek bile yiyesim gelmedi bu gidişle rahatda uyuyamıyacağım. Sorun telefon veya para değil, dost bilinenlerden böyle yanlış gelmesi.