Arkadaşlar sabah arkadaşım arayıp görüşmek istediğini söyledi. Buluştuğumuz da 3k borç paraya ihtiyacı olduğunu, 1-2 ay içerisin de geri ödeme yapacağını söyledi. Malesef o kadar verebilecek borç param yoktu, bende o kadar param olmadığını elimden gelse yardım edeceğimi söyledim, 200 tl verdim çorba da tuzum olmasını istediğimi söyledim. İyilik yap kötülük bul derler ya parayı verdıkten sonra tekrar benı evıme bıraktı ve farkettim ki telefonum üzerim de yok. Evden çıkarken %80 şarjı vardı ve arabadayken yanımdaydı. Arayıp telefonu arabada düşürdüğümü, bakmasını söyledim bakacağını söyleyip telefonu kapattı.. 10 dk sonra tekrar arayıp telefonun arabada olmadığını söyledi, güler misin ağlar mısın ? Ben de ona benım deli olmadığımı, evden çıkarken ve arabadayken telefonun uzerımde oldugunu % 80 şarjı olmasına rağmen telefonun kapalı oldugunu söylediğim de işin boyutu değişti. İlk başta yeminler edildi ardından da sen benı neyle itham ediyorsun tarzında cümleler.. Ben ne yapmalıyım, savcılıga gidip nasıl suç duyurusunda bulunmalıyım..?