Plesebo etkisinin tümör küçülmesine kadar bile sebebiyet verdiğini örnekli anlatan bi makale okumuştum, ki sizde kendimi bu kadar arınmış hissetmedim diyerek kendi sorunuza cevap vermiş olmuşsunuz aslında hocam
hacamat vucuttaki kirli kan ve pıhtıları arındırmak için yapıldığı söylenen bi işlem, kirli kan yada pıhtı vucutta olsa ölür insan zaten

Şehir efsanesi haricinde hacamatın bilimsel 1 adet yararını söyleyecek biri varsa banada hacamat yaptırmam için önayak olabilir. İşlem sonrası vucuttan kan çıkışından dolayı iyi ve enerjik hissediyosunuz çünkü eksilen kanı vucut tamamlamaya çalışıyor, 6 ayda bir kan verilmesinin tavsiye edilme sebebide tam olarak bu

[COLOR="Silver"]
burda tamamen saçmalamışsın. ben 3 ayda bir düzenli olarak kan veren birisiyim. hacamatla kan vermek çok farklı olaylar. ayrıca konuya hala yok eski yöntemler yok millet uzaya gidiyor biz napıyoruz yazanlar var. tam komedisiniz. ne varsa anane yöntemlerinde var. kimyasal ilaç kullanıp vucüdu bozmaktan daha iyidir. ayrıca bilimsel gerçeklik falan filan geçin inan bireyler için hadis yeterlidir.