BuzSz_Mavisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar, 29 saat önce demo talebi istedim kendi sitelerinden. ne cevap veren var ne yanıt. Telefonları arıyorum açan yok, sonra bir daha iletişimden mesaj attım, şikayetimi dile getirdin. Böylemi iş yapıyorsunuz diye, tak 5 dakikada cevap geldi. Demim ki demo istedim 26 saat oldu, telefonları arıyorum cevap vermiyorsunuz. Artist gibi mesaj atmışlar

Merhaba,

Demo değerlendirme süreci tarafımıza aittir. Sizinle çalışamadığımız için üzgünüz.

İyi çalışmalar.

sakın ama sakın bulaşmayın derim. Sitenin iletişim formuna bakamayan, telefonlara cevap veremeyen adamlardan destek te alamazsınız paranızla rezi olur gidersiniz.
Demo alamamak zoruna neden gitti bu kadar? Demo oluştururken yazan adımları doğru düzgün okusan kalkıp burada konu açmazdın. Senin paşa keyfine yatırım yapmıyorum ben bu işletmeye öyle kolay değil burada konu açıp tatmin olmak.
silverdog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
v1 den çok memnun kalmıştım ama bırkaç hatası vardı.v2 de çok iyi görünüyor hemen satın alacağım ama arkadaşlara ulaşamadım.Normalde böyle bir huyları yok extreme bir durum olmalı diye düşünüyorum.Arkadaşların cep numarasını bilen varsa pm atarsa sevinirim.
0216 606 34 53 - 101 direk bana ulaşabilirsiniz daha önce alışverişimiz oldu ise bizimle nasıl iletişim kuracağınızı biliyor olmalısınız?