Alakası yok dostum onlar kurulmuş panellerden atılan virüs mesajları giriş yapıldığı vakit sisteme eklenen aktif hesaplar işte kapatılan hesaplarda o virüs mesajlarına kapılmış farkında olmadan giriş yapmış hesaplar..
Örneğin deck hesapları 3 ile 5 arasında kilitlenir sonra komple askıya alınır bu büyük hesaplar olmasına rağmen.. aşşağı yukarı 10 kişi varlar bu SOYTARI arkadaşlar her tweetlerine 5k-10k beğeni basılıyor ve sistem olarak basıldığı görünce Twitter otomatik olarak kitliyor hesapları hesaplar küçük olduğundan dolayı birincide kilit, ikincide askı yiyip kapanıyor
Sadece benden aktif şekilde giden takipçi sayısı 3.500 hesabımın büyük olmasından kaynaklanıyor.. Twitter'ında izah kısmı yok ki kişileri sunup ceza almalarını sağlayalım sadece politika oluşturup konu kapatıyorlar. Şikayet et botunu ekleyip uğraşmıyorlar
Umarım yakın zamanda bu gereksiz insanların hesapları kapatılır. Panel ve hile ile nereye kadar gidecekler hiç bilmiyorum. Belki de benden de bir o kadar takipçi gitmiştir ama dikkatim giden görüntülenme de olduğu için fark etmemişim. Düşen takipçi büyük profiller için önemli bir şey değil fakat küçük profiller için gerçekten can sıkıcı bir durum.