TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin inancı kendine hocam Sidik içmek ile hacamatın bagını anlamadım.Biri vücuttan çıkan diğeri agız yoluyla vücuda giren... Yani, bilimi reddetmiyorum, Ama alternatif tıbbın da önemsizliğini veya "YÜCE PEYGAMBER demişse de bir yarar vardır" diye bunu da önemsizleştirmiyorum.Demişse, vardır bir hikmeti..Zaten gözlerimizle de gördük.Gerisini tıb açıklasın.
Her neyse ben gördüğümü şahit oldugumu yazdım. Gider tıb okurdum.
Ayrıca, TIB AÇIKLASIN BAKALIM: Vücudu kurtlarla kaplı olan Eyüp Peygamberin, Allah tarafından vücudunun YENİLENMİSİNİ! Demek herşey tıb ile açıklanmıyor...
Deve sidiği alakası burda.

Yahu inançla ne alakası var diyorum ? Hacamat bilimsel değil dedik diye kafir ilan ettin.

Eyüp peygamber üstünden bir kurt yere düştüğünde onu alıp geri üstüne koyup allaha sığınmıştı sen burnun aktığında nezle ilacı almıyomusun ?

http://www.sahihhadisler.com/?pid=p&id=3103 peygamber döneminde tavsiye edilen tedaviler bunlar.

Değilmi Hz Muhammet yenilikleri takip edin akılcı olun ilimden bilimden şaşmayın diyen ? İlaçlar mrı cihazları serumlar vs vs teknolojisi olsaydı o dönemde onumu tavsiye edecekti sence islamdan anladığınız bumudur ?
Gider tıp okurdum okumuyorum gördüm inanıyorum diyosun, ilk ayet İkra 'Bismi rabbikellezî Halak.

İslamda gericilik yoktur güncellik vardır. İslamı anlamadan savunmaya kalkmayın savunmanıza gerek olmayan birine karşı