yuri1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya inanın konuşuyorum ama yine konu dönüp dolaşıp 6 yıl başkasına karılık yapmışa geliyor olay nasıl işin içinden çıkacağım bilemiyorum. Normal bir şekilde konuşup anlatmaya çalışıyorum fakat hala aynı şeyi söyleyip duruyorlar. Evet ben evlenmemiş olabilirim ama ömrümün geri kalanını her akşam eve geldiğimde sevdiğim biriyle olmayı, yatağa sevdiğim biriyle girmek istiyorum. sevdiğim kişi zaten çoktan geçmişini silip atmış benimle hayatını geçirmeyi istiyor keşke ilk karşıma çıkan sen olsaydın diyor. @Euphrates; hocam anlattığınız olayı aynen babam söylüyor eline erkek eli değmemiş birini bulalım evlenmemiş birini bulalım başka kız mı yok diyor zaten bu problemi yaşatan da babam annemi hafiften ikna ettim gibi fakat babam anlamıyor. yarın dayım gelecek oturup konuşucaz. annem ile yine konuştum biraz önce ben sevdiğim biriyle beraber olmak istiyorum engel olmayın diyorum sizi önemsiyorum dedim fakat gerekiyorsa ben kendi hayatımı kurarım evlenirim sizide ziyarete gelirim dedim. iş bu noktaya gidecek gibi ben öyle birşey olsun istemiyorum ama ne yapabilirim ki ben mutlu olacağım içime sinen istediğim biriyle sevgisinden emin olduğum biriyle aşık olduğum insan ile evlenmek istiyorum.
@HorLayan_BaLik; kardeşim yok malesef tek çocuğum hocam : )

annem diyor ki 3 gün sonra seni bırakıp giderse ne olacak diyor ben cidden anlamıyorum nasıl olacak bu şekilde düşünerek
Sondan başlıyım, Bir süre bunalıma girer çıkarsın. Dünyada ilk senin başına gelmeyecek hocam. Elbette kolay değil inşallah yaşamazsınız böyle şeyleri ama atlatırsınız hocam.

Yanlız hocam
"Başkasına karılık yapmış"
"Sevdiğim ile yatağa girmek istiyorum"

Siz biraz kadına bakış açınızı değiştirin bence. Evliliği geçtim sevdiğiniz insan ile yapılabilecek o kadar çok şey varken siz bunları sadece kurguluyor ve yazıyorsanız biraz daha beraber zaman geçirip öyle karar alın.