Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Plesebo etkisinin tümör küçülmesine kadar bile sebebiyet verdiğini örnekli anlatan bi makale okumuştum, ki sizde kendimi bu kadar arınmış hissetmedim diyerek kendi sorunuza cevap vermiş olmuşsunuz aslında hocam

hacamat vucuttaki kirli kan ve pıhtıları arındırmak için yapıldığı söylenen bi işlem, kirli kan yada pıhtı vucutta olsa ölür insan zaten Şehir efsanesi haricinde hacamatın bilimsel 1 adet yararını söyleyecek biri varsa banada hacamat yaptırmam için önayak olabilir. İşlem sonrası vucuttan kan çıkışından dolayı iyi ve enerjik hissediyosunuz çünkü eksilen kanı vucut tamamlamaya çalışıyor, 6 ayda bir kan verilmesinin tavsiye edilme sebebide tam olarak bu

Konuyu inanca çekme çabanızın sebebi nedir ? Bilimsel bir mevzudan bahsetmek bu kadarmı zor Aynı mantıkla geliyim size, şifa niyetine deve sidiği içmeyi kabul ettiğiniz gün şifa diye hacamat yaptırmanıza saygı duyarım. Ötesinde sadece bilimsel bir gerekçe soruyorum
Herkesin inancı kendine hocam Sidik içmek ile hacamatın bagını anlamadım.Biri vücuttan çıkan diğeri agız yoluyla vücuda giren... Yani, bilimi reddetmiyorum, Ama alternatif tıbbın da önemsizliğini veya "YÜCE PEYGAMBER demişse de bir yarar vardır" diye bunu da önemsizleştirmiyorum.Demişse, vardır bir hikmeti..Zaten gözlerimizle de gördük.Gerisini tıb açıklasın.
Her neyse ben gördüğümü şahit oldugumu yazdım. Gider tıb okurdum.
Ayrıca, TIB AÇIKLASIN BAKALIM: Vücudu kurtlarla kaplı olan Eyüp Peygamberin, Allah tarafından vücudunun YENİLENMİSİNİ! Demek herşey tıb ile açıklanmıyor...
Arkadaş, hacamata muhalif olanları değil, hacamat yaptırıp faydasını görüp göremeynlerin fikirlerini istiyor.Olayı farklı yönlere çekmeye gerek yok