yuri1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi akşamlar,
canım çok sıkkın şuan ne yapacağımı bilmiyorum hislerimden ve düşüncelerimden eminim fakat ailem karşı çıkınca ne yapacağımı bilemedim. boşanmış benden 3 yaş büyük bir bayan ile beraberim 6 aydır bu arada 27 yaşındayım. aramızdaki ilişki gerçekten harika , beraber evimizin , gelecekte ne yapacaklarımızın hayallerini kuruyoruz sürekli. birbirimizi çok seviyoruz. birbirimizin sevgisinden eminiz
ben daha önce evlenmedim bekarım sevdiğim kişi ise 5 yıllık evlilik yapmış biri çocuğu yok ve zaten evlendiği kişi ile ilişki yaşamamış. evliliğin ilk yılından itibaren de boşanmak istemiş fakat bir türlü boşanamamış aile baskısı ve eski eşi yüzünden vs. ben tüm bunları kabul ederek onunla beraber oldum. çünkü önemli olan insanlık,sevgi saygıdır benim için
2-3 gün önce annem ile tanıştırdım pek bir sorun olmadı konuştuk vs. fakat bugün bana yakıştıramadıklarını evlenmiş boşanmış birini istemediklerini söylüyorlar.
ben ise hayatımı sevdiğim,istediğim sevgisinden emin olduğum bana her zaman dürüst olmuş olan birisiyle evlenmek hayatımı yaşamak istiyorum ben hayatımı başkalarının görüşlerine o bu ne der diye sevdiklerimden vazgeçecek biri de değilim fakat gel gör ki bunu anlat
ailemi de kırmak istemiyorum fakat ne yapacağımı bilemedim lütfen bana tavsiyelerinizi verin konuyu duruma göre sileceğim.
Aile yapının nasıl olduğunu bilmiyorum güzel dostum. Bu yorumlarım tamamen empatiden öte yorumlar olacak. Ailene bunu senden 3 yaş büyük olması, daha evlilik geçirmiş olması güzel bir tecrübe edinmiş olduğu, seni daha fazla adam edebilecek, bir evin nasıl geçindirilmesi gerektiği konusunda tecrübeli olduğunu bu yaşına kadar bekar kaldığını söylebilirsin. Nasıl karşılayacakları konusunda fikrim yok. Ama bana soracak olursan Bastır davetiyeni al nikahına en fazla 1 sene küs kalırsınız. İnsan evladından kolay kolay vazgeçemez.