ya inanın konuşuyorum ama yine konu dönüp dolaşıp 6 yıl başkasına karılık yapmışa geliyor olay nasıl işin içinden çıkacağım bilemiyorum. Normal bir şekilde konuşup anlatmaya çalışıyorum fakat hala aynı şeyi söyleyip duruyorlar. Evet ben evlenmemiş olabilirim ama ömrümün geri kalanını her akşam eve geldiğimde sevdiğim biriyle olmayı, yatağa sevdiğim biriyle girmek istiyorum. sevdiğim kişi zaten çoktan geçmişini silip atmış benimle hayatını geçirmeyi istiyor keşke ilk karşıma çıkan sen olsaydın diyor.
@Euphrates; hocam anlattığınız olayı aynen babam söylüyor eline erkek eli değmemiş birini bulalım evlenmemiş birini bulalım başka kız mı yok diyor zaten bu problemi yaşatan da babam annemi hafiften ikna ettim gibi fakat babam anlamıyor. yarın dayım gelecek oturup konuşucaz. annem ile yine konuştum biraz önce ben sevdiğim biriyle beraber olmak istiyorum engel olmayın diyorum sizi önemsiyorum dedim fakat gerekiyorsa ben kendi hayatımı kurarım evlenirim sizide ziyarete gelirim dedim. iş bu noktaya gidecek gibi ben öyle birşey olsun istemiyorum ama ne yapabilirim ki ben mutlu olacağım içime sinen istediğim biriyle sevgisinden emin olduğum biriyle aşık olduğum insan ile evlenmek istiyorum.
@HorLayan_BaLik; kardeşim yok malesef tek çocuğum hocam : )
annem diyor ki 3 gün sonra seni bırakıp giderse ne olacak diyor ben cidden anlamıyorum nasıl olacak bu şekilde düşünerek