Merhaba 107. Hatasını alan var mı ?
Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/muzikgun/domains/domain/public_html/wp-content/plugins/fb-instant-articles/facebook-instant-articles.php on line 107
Çözüldü: Php sürümü en az 5.4 olması gerekiyormuş. Böyle hata alan arkadaşlar olursa Php sürümünü güncellesinler.
@yilmaz27; hocam öncelikle çok teşekkür ederiz. Lakin herşeyi yapmama rağmen yeterli makale yok uyarısı alıyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı acaba?
Hocam 10 adet makale ekleyip sonra hızlı makaleler bölümünden rss nizi güncelleyin.
Ben mi hata yaptım, sayfamda mı problem var bilmiyorum ama, Head arasına "<meta property="fb

ages" content=" Facebook Page ID numaramı girdim" />
Yalnız siteme girmeye başladığımda "Şifrelenmiş ağ trafiği" uyarısı çıkıyor ve Nod32 uyarı veriyor. "Bu iletişim engellensin mi ?" gibi.
Bu durum ile karşılaşan oldu mu ?
Antivirusun o kodları virüs olarak algılaması imkansız sitenizi iyice incelemenizde fayda var.
Adress kısmına soyad yazmışsınız???
Adres formatında hata buluyor. Adress kısmına örnek bir format belirtir misiniz? (Yapanlara soruyorum)
Türkçe karakter kullanmayın hocam genelde Türkçe karakterden dolayı hata vermekte.
Hocam paylaşım için çok teşekkürler herşey tamam ama normal kart bilgilerimle yapamadım usd hesap diyosunuz yani yabancı bir hesapmı acmamız lazım yardımcı olursanız sevınırım paypal tr kapalı nasıl olacak
Hocam vadesiz döviz hesabı açacaksınız dolar olarak onun iban bilgilerini gireceksiniz.
Öncelikle böyle faydalı bir bilgiyi ücretsiz olarak yayınladığınız için teşekkür ederim. r10'da ticaret dışında bu tür faydalı bilgiler de paylaşıldığını görebilmek umut verici.
Soruma gelecek olur isek ; iki tane sitemi ve RSS/Feed kısımlarını ekledim.
İlk olarak şunu sorucaktım.İki tane analytics kodum var iki ayrı sitem için de. Plugin de ise tek bir site için giriş alanı var sanırım. Bir tanesini koydum şu an. İki site için de nasıl analytics kodu koyulabilir ?
Hocam bir site için iki analytics kodumu kullanmak istiyorsunuz?
Hocam şimdi bu reklamları sitede yayınlamak için facebook sayfamızın mı olması gerekiyor?
Facebook üzerinden trafik çekiyorsanız bu yöntem ile facebook reklamlarından gelir elde edebilirsiniz.Google vb yerlerden trafiğiniz var ise kazanç elde edemiyorsunuz malesef.