Aktimur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazanca göre fiyat baya uygun gibi geldi bana, sormak istediğim birşey var. Kategori müzik yazmışsınız ama alan kişi ilerki dönemlerde telif vs. sıkıntısı çekmez değil mi? Hayırlı satışlar.
Şu ana kadar herhangi bir telif sorunu yaşamadım. Alan kişinin de böyle bir durumla karşılaşacağını sanmıyorum. Ben yaşamadıysam o neden yaşasın ki böyle bir durum? Yine de web sitesi bu, web sitesi alıyorsanız her türlü risk almış olursunuz. Hiçbir şey olmaz dediğiniz site birden Google'dan silinebilir mesela. Örneklerini görüyoruz. O yüzden asla ama asla bugüne kadar yaptığım hiçbir satışta -ki kimse kapanma gibi bir durum yaşamadı- web sitesi garantisi vermem. Böyle bir şey mümkün değil Alıcı bu riske girerek alır ve kar eder. Ama dediğim gibi, bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bugüne kadar olmamışsa bugünden sonra da olmaz gibi geliyor bana.

Jerami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
detaylı pm yazarmısın hocam hangi kelimelerde 1çsayfaya yada ilk sırada
Lütfen konuyu tekrar okuyun. PM'den yalnızca telefon numarası veriyorum. Arayan kişilerle görüşüyorum. Eğer kafalarına yatarsa en son nakit parayı mobilden ekran görüntüsü olarak almalarını ve bana göndermelerini söylüyorum. Site adresini ancak o zaman veriyorum. Ne yazık ki alan kişiye rakip oluşturmamak da bu sektörde bir etiktir bana göre.