geçen ay bunun pillisini aldım 23Tl - 2 tane de ucundaki aparattan aldım oda 30 tL Tamda hatırlamıyorum ikisine 50 küsür verdim belki tam tersi olabilir, gayet memnunum bu kadar pahalısını almanıza gerek yok bence
Öyle olmuyor hocam

Motor gücü, diş ve diş etlerinize baskı yaptığınızda motor gücünü kesmesi, baskı yaptığınızı gösteren led ışıklar fiyatı artırıyor. Bende çok istekli değilim almaya ama maalesef şu ana kadar kullandığım hiç bir diş fırçası plağı etkili temizlemiyor ve diş etlerim sürekli kanıyor.
Delifırsattan daha önce elektrikli süpürge almıştım, hiçbir sorun çıkmamıştı.
Sağolun hocam.
Bir diş fırçasına 360 lira verirsem benim yerime kendisi gelip dişlerimi fırçalayıp ağzımı çalkalamalı ve yerine geçip yatmalı başka şekilde olmaz

öyle ama evladiyelik bir fırça.
Mobil uygulama ile alırsanız Gittigidiyor üzerinde 332.40 TL düşüyor. Bugüne özel 250 TL ve üzeri alışverişlerde %5 mobil uygulama indirimi var.
Bende
bu ürünü günün fırsatı ve %5 indirimle 285 liraya aldım. Ancak ben aldıktan 2 saat sonra yoğun talepten dolayı ürünü kaldırdılar. Bakalım kargoya vericekler mi ellerinde ki stoktan fazla sattılar muhtemelen.
Ayrıca Oral-B diş fırçalarını tavsiye ederim. Sizin alacağınız akıllı bir versiyonu diş etlerinize zarar vermeden dişlerinizi fırçalayabilir. Ayrıca dişlerinizin %100'ünü fırçalayıp fırçalamadığınızı gerçek zamanlı olarak telefon üzerinden size görsel/animasyon olarak bilgisini veriyor.
Ne zaman aldınız hocam acaba? Keşke yakalasaymışım
Kasımda ağız bakım haftası var. Şuan acele etmeyin 10-15 gün sonra yarı fiyatına alabilirsiniz. Migros ve carrefouru takip edin birde ebrosurde sık sık ürün markasını aratın.
Çok sağolun hocam. Bekledik o kadar bekleriz bir kaç hafta daha indirim olursa.