Bununla ilgili birçok kaynak var zaten, ama çoğu saçmalıklarla dolu. Bugün kendi projeme dev rakiplerimden backlink aldım. Bir programı deniyorum şuan, gerçekten muhteşem bir araç, fakat ücretlidir.

Tanıtım yazısı, paravan blog gibi sıradan yöntemlerden uzaklaşarak daha yaratıcı, daha etkili ve biraz da uğraştırıcı tekniklerle kısa sürede başarıya ulaşabilirsiniz.

Aslında bu aracın birçok özelliği vardır, ancak en sevdiğim özellik web siteleri (ister sektördeki dev siteleri, ister herhangi bir siteyi) tarayarak bu sitelerin link verdiği ancak süresi dolan domainleri buluyor, onları hemen kayıt ediyorsunuz herhangi bir domain firması ile, daha sonra da bu domainleri ana sitenize yönlendiriyorsunuz, sonuç olarak da birkaç gün içinde bu siteler sanki size backlink sağlamış gibi oluyor Google'ın gözünde.

Aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi, birçok özellik bulunuyor, Crawl kısmına backlink almak istediğiniz dev rakibinizin veya herhangi bir büyük sitenin domainini yazıyorsunuz, Crawl Levels kısmını 1000 olarak ayarlayın, bir de en az 5-10 tane özel proxy satın alarak programa eklemeyi unutmayın.

Başka bir sevdiğim özellik de Web 2.0 Hunter'dır, bununla süresi dolmuş ve sayfa otoritesi güçlü, halihazırda birçok kaliteli backlink'e sahip tumblr, blogspot, wordpress vs... gibi birçok siteyi bulabilirsiniz. Böylece paravan blog açmak için yeni ve etkisiz blog ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

Programın birçok özelliği daha bulunuyor, daha sonra belki onları da anlatırım.

Programa buradan ulaşabilirsiniz http://bit.ly/2zZM5RE