hangi kodu koymamız gerekiyor? her next yaptığımda bir kod veriyor?
@SABOCES;
meta kodunu <head> kodundan sonra yapıştırsanızda olur. Sen hangi kodu diyorsun ?
@SABOCES; Facebook, web sitemizde yayınladığımız içerikler arasından herhangi birini mi makale olarak gösteriyor, yoksa bizim facebook sayfamızda paylaştığımız içerikler arasından herhangi birisini mi? Bu konuda bilginiz var mı? Ek olarak sizin sayfanızın takipçisi yüksek mi? Yani bu gelirleri kaç takipçi ile elde ettiniz?
Facebook uygulamasından girişi yapıp senin fb sayfandaki linke tıkladıkların facesin makale bölümünde çıkıyor konularınız.
Sitenizin rss kısmından çekiyor içeriklei sanırım sayfalar güncellendikçe yeni konu ekledikçe gösterim oluyor böyle anladım bende. Uygulamada rss güncelleme otomatik manuelde güncelle diyebiliyoruz. Yapılandırma bölümünde var onlarda.
Benim 600k yabancı takipçi var (organik yalnız bu takipçi satın alarak olmadı)
çok az paylaşım yapıyorum o yüzden gelirimde düşük günde 4-5 adet link paylaşıyorum ona istinaden bu gelir. İlerleyen günlerde denemelerim olcak yükeltmeye çalışacağım bu geliri orda edindiğim tecrübeyide yazarım ana konuya takip edin isterseniz
Hocam herşey için teşekkürler yapnız bu ödeme bilgişleri sayfasında takıldım kaldım tr hesap olmuyo paypal da trye kapandı nasıl yaparız bu usd hesab muhabbetini ?
Sorun yok hocam enparayı ekledim bende hesaplarından usd hesabı aç iban veriyor zaten onu gir bu kadar.
USD olması bence daha iyi..
Bir şey dikkatimi çekti. Tüm düzenlemeler eksiksiz ve sorunsuz tamamlandı (uygulama ayarlamaları, ödeme bilgileri v.s.) ancak henüz reklamlar görüntülenmiyor. Belli bir süre beklemek mi gerekiyor?
Tabi onay sürecine giriosunuz 3-5 gün içerisinde onaylanır diye ibare var zaten. ama 1-2 güne onaylanıo herşey tamsa