Arkadaşlar merhabalar. Çok saçma bir durum ile karşı karşıyayım.
Bir müşterim için yaptığım web sitesi, 10 gündür arama sonuçlarından çıktı ancak söz konusu site'nin ilk yani index sayfasını arama sonuçlarından çıkarttı. Herhangi bir spam vb. bir işlem yapılmadı. Yaklaşık 6-7 aydır "izmir havalimanı servisi" vb. anahtar kelimelerde ilk sırada çıkıyordu, son 10 gündür hiçbir şekilde çıkmıyor. Geri bildirimde bulundum, dönüş olmadı. Webmaster tools'dan bakıyorum anormal birşey yok. İlgili sitenin adresi, www.izmirhavalimaniservisi.com
Ayrıca asıl önemli konu, benim kendi web sitem. Son 2.5 yıldır "kuşadası web tasarım" anahtar kelimesinde ilk sıradaydım, en son dün gece kontrol ettiğimde bir sorun yoktu. Ancak bu sabah bu sitem'de gitmiş. "kuşadası web tasarım" vb. aratma yaptığım zaman hiçbir şekilde sonuç vermiyor. Google sayfalarımı indexlemiş ancak 2.5 yılın ardından sonuçlardan çıkması çok şaşırtıcı, acaba bunlar başıma neden geliyor olabilir? İlgili alan adı, www.dijitalada.net
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca söz konusu 2 sitede ayrı sunucularda barınmakta.