3 gün gecikincede banka sahibi gibi konuşan çağrı merkezi görevlilerini de bilmiyoruz sanki. Ego kasan görevli kufuru yeyince susuyor bu kadar net.borcu olan adam zaten öder elinde varsa ahiret soruları sorup ödemezsen cart curt diye dayılık yapıyorsa onun egosunu yer bitiririm ve öyle de oldu mevzu borç ödemesi değildi kredi tutarının hesaptan çekilmeyip her ay 3 gün gecikmeye düşüp sürekli işi gücü bırakıp şubeye gitmem ile başladı zamanla babasının bankası tavirlarina girmeye başladı ve siz eğer benim dediğim yöntem ise yaramaz diyorsanız bir deneyin derim. Çağrı merkezinde çalışıyorsanız ahkam kesmeden önce öyle davranan arkadaslariniza uyarı onun görevi hatırlatmak neden ödemiyorsun neden böyle diye hesap sormak değil.
Çağrı merkezinde çalışmıyorum sadece işi insanla olan herkese sadece saygı gösteriyorum o kadar. Hakkında 100lerce sayfa yazabileceğim konularda bile büyük küçük demeden karşımda ki insanı insan olduğu için ahkam kesmeden dinlerim. Neyse konuyu benim konum değil yorumumu yukarıda yazdım, size de hayatınızda başarıla dilerim.
Not: Kredi çekilirken yeni hesap açılmış ise o hesaptan otomatik çeker, çözümler basittir sadece bir talimat ile otomatik çekim hesabınızı güncelleyin yeter o kadar stres yapmazsınız boşuna.