Milletimizin acı eşiği mi düşük yoksa canımı tatlı bilemiyorum ama canı sıkılan da hastaneye gidiyor.O yüzden belli hizmetlerin belli oranda ücretli olmasında fayda var.
Hatta acil servisler için cezai işlem de uygulanmalıdır.Nasıl ki devletin jandarmasını, polisini boş yere oyalamak suçsa gecenin bir yarısı devletin hastanesinde görev yapan devletin doktorunu sivilcem çıktı, ince bir ağrım var, sesim kısık, ateşim var, burnum akıyor, öksürüğüm var gibi nedenlerle oyalanlar da para cezası almalıdır.
Ülkemin halkı gece acil de sıra olmaz diye acile gidiyor.Şaka gibi ama gerçek.
Sevgili Mercan;
Bu konu girift bir konudur. Bu yorumunuz beni ve bir çok r10 üyesini derinden etkilemiştir. Yorumunuza üzülen üyelerimiz sizin bu yorumu tüm temiz kalbinizle yazdığınıza inanmaktadır. Bildiğiniz gibi herkesin ailesi değerlidir, tüm büyüklerimin ellerinden öper, küçüklerimi tüm sevgimle kucaklamak isterim, hiç bir büyüğümün ve/ya küçüğümün hastaneleri ziyaret etmesini istemem. ALLAH (c.c) kimseye hastane yolu göstermesin. Fakat ailelerimizin burnu dahi kanasa onları önce ALLAH'a sonra Türk hekimlerine emanet ederiz. Bildiğiniz üzere hafif bir baş ağrısı dahi bir çok amansız hastalığın habercisi olabiliyor. Bu nedenle sağlığından en ufak bir şühpesi olan varsa hastaneye gidebilir onlara ceza-i işlem uygulamak ağır bir yaptırım olmakla beraber iç savaşa neden olup devletimize ve milletimize zarar verebilir.
Bunu tartışmak için söylememekte olup, samimiyetime güvenerek yazmış bulunuyorum, Bir hatam, saygısızlık veya sürç-i lisan ettiysem affola.