Selamün Aleyküm, arkadaşlar kafanızın almadığı birinin telefonunu açar mısınız? Ben açmiyorum ama içime de sinmiyor. Acaba bende mi bir tuhaflık var
hocam bu durum sanırım bir rahatsızlık bak inanki yanlıs anlama aynı durum ben de de var. Üniversite arkadaşlarım lise arkadaşlarım vs ararlar açasım gelmez ararlar açmam belki defalarca açmamam ragmen arayan arkadaşlarımı hatta iyi arkadşalarım dediklerimi dahi telefonlarını açmayarak kaybettim he kaybettim diye üzülüyor muyum yok ona da üzülmüyorum ama bazen bakıyorum eskiye ulan biz bıu adamlarla boyleydık ben nıye boyle oldum diye acaba ben mi ruh hastasıyım demeye başladım kendime. Bu durum hakkaten garip bir durum belki aynı değildir siinki ama sade arkadaş degıl akraba arar açmam sonra ararım derim kalır oyle sonra hep yakınırlar kötü bi durum aç hepsini hocam tanımadığın bile olsa aç bence .Yoksa alışkanlık oluyor hıc bı telefonu acmıyorsun anne baban kardesın kız arkadasından baska. sevgilinden de ayrılmışsan sap gibi kalıyorsun sonra ortada tecrubeyle sabıttır