Bende diyorum ki bundan iyisi yok diyorum. Varsa buyur sen daha iyisi var diyorsan demekki çözümü biliyorsun. Çünkü iyisi var diyorsun yada tahmin ediyosun. BUyur daha iyiye nasıl ulaşacağız.
Hocam ne oldu sen hesap yapıyordun. Sonuç ne çıktı. Son cümlen senin niyetin belli oldu. Sen siyasi görüşün ile her şeye baktığın için sana ne yapsalar yanlış gelecek. Sen önce dedğin lafın arkdasında dur. Hesap yap 20 yıl çalışığ yatırdın primle emekli olup 10 yılda aldığın ücreti hesapla görelim
Hocam sende baktır bence

hatta özele git ben senin muanyene ücretini verecem. Aynı soruyu sanada sorim yatırdıgın primleri emekli olduğun zaman çatır çatır yemeyi biliyorsun.
Hocam hangi il ve hastanede usg ye 1 yıl veriyorlar. Hangi bölüm için 9 ay sonrasına randevu veriyorlar bilgi alabilir miyim?
Edit: hesap numaramı özelden vereyim
Özel sağlık sigortamı sayende kullanmayacağım. Bilmiyorsundur belki muayene ücretinden tut her şeye para alıyorlar. Ağanın eli tutulmaz ne gönderebiliyorsan gönder.
Emekli olduğunda yediğimi söylediği para; Şuan aylık 1500 lira kesiliyor. 25 yaşındayım. 62 yaşında emekli olacağım. 666,000 TL (oda hiç artmadan)
666 bin TL 'mi devlet almasın. Onun emekli olduğumda vereceği 1500 lirayı istemiyorum. Ben bu parayı yatırıma çevirsem sağlık sorunumu da çözerim, emekli maaşımı da. Ha çözemem diyen. Benim kazandığım parayı benden iyi harcamayı devlet bilir diyen varsa onlarda ödesin. Karşı değiliz.