Merhaba,
uzun süredir webmasterlık yapıyorum. Seo araştırmalarımın yanında deneme yanılma yöntemleriyle de birçok tecrübe edindim. Şimdi de bu yöntemleri tam anlamıyla temiz bir sonuçla taçlandırma zamanımın geldiğini düşündüm ve bu sebeple bir finans sitesi açarak tecrübelerimin meyvelerini toplamak istiyorum.
Neden finans sitesi?
Çünkü bu siteleri açanlar genelde finansal çözümlerden anlamayıp gelir elde etme gayesinde olanların alanı oluyor ve bir süre sonra içerik bulamayıp pes ediyorlar. Ben ise hali hazırda bir bankada çalışırken günde ortalama 100-150 müşteri ile görüşüp sürekli sorunlara çözüm üretirken bildiklerimi neden bir siteye aktarmıyayım ki dedim ve açmak istedim.
Şu an itibariyle sitemi açtım. Kategorilerimi ve temamı düzenliyorum.
yaklaşık 2 haftadır site ismi üzerine düşündüm ve bu isme uygun ana konularımı belirledim.
Ben daha önce de buralarda yazmıştım stratejimi tekrar belirteyim.
Benim stratejim, Önce hedef yazılar yazarım herkesin aradığı hedef yazılar bunlar. Daha sonra sürekli hedef yazılarla ilintili yazılarla siteyi besler ve bu yazılardan hedef yazıma link çıkışı yaparım.
en son da kendi geliştirdiğim paravan sistemimi kullanarak rakiplerimi geçmeyi deniyeceğim.
Takipte kalın beraber tartışalım gelişelim iyi çalışmalar herkese..
29.10.2017: sitemin tema ayarlarını widget ayarlarını yapıp ana konularımla ilgili 3 makale yazdım.
30.10.2017: All in one seo widget ayarlarını yaptım. Yeni bir yöntem düşündüm. Bir bot yazdım. Bu bot bir makalemdeki bazı değerleri sürekli değiştirerek makalemi sürekli güncel tutacak ve diğer ana makalelerimi besleyecek. Rakiplerimi inceledim ve seo hatalarını yakaladım aynı hataları sitemde yapmamaya özen göstereceğim