Merhaba benim isteğim biraz farklı ama bilemiyorum nasıl olur. Veya nasıl bir yol izlemiz gerekiyor. Biz 3 kişi kitaplar üzerine bir sohbetler, okuma etkinlikleri, ve buna ek olarak kahraman tazeoğlu, yusuf hayaloğlu, bedirhan gökçe, gibi şiir okuyan kişilerin şiirlerini dinletmek, belirli saatlerde ise dinleyiciler ile canlı bağlantılar, sohbetler, söyleyişiler, kitaplar hakkında yorumlar vs. yapmak üzere bir sistem düşünüyoruz / uygulama.
Sorun şu ki; bu işi yapabilmek için bir radyo istasyonuna ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Fakat son zamanlarda karnaval.com ve radyohome.com gibi bir kaç sitede gördüm. Birden fazla olmayan radyo kanalları ismi yapıp müzik dinletiyorlar. Örneğin: radyohome.com'da radyo7 haricinde

gibi radyolar mevcut ama bu radyo değil bunlar radyo isimleri, ordan dinleyici tıkladığında sadece efsane4'lü veya diğerlerini dinleyebiliyorlar tabi canlı değil, Canlı olan sadece "ülke radyo, ve radyo7" bunlarda ortak yayın yapmaktalar.
Biz böyle çok kapsamlı birşey istemiyoruz. Sadece bir logo yani bir kitap radyosu, Bununla birlikte bizi sadece internet üzerinden iphone veya android üzerinden dileyebilecekleri bir uygulama. Bu şekilde bir uygulama mümkün müdür.
Sonuç: Biz bilgisayardan konuşma yaparken, veya bir canlı bağlantı kurarken, vs bunları dinlemelerini sağlayabilirmiyiz. Ve bununla alakalı bir hukuki süreç olur mu. Aslında radyo frankası ile değil tamamen internet üzerinden çalıştığı için böyle bir hukuki süreç olur mu bunuda ayrıca bilgilenmek istiyoruz. Eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.