Çözüm üretmek benim işim değil. Ben bu iş üzerine eğitim almadım. Sorunları ben dile getiririm çözümleri onların üretmesi lazım. Ben sana diyor muyum ben bu inşaatın deprem hesabını yapamadım gel yap diye?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende diyorum ki bundan iyisi yok diyorum. Varsa buyur sen daha iyisi var diyorsan demekki çözümü biliyorsun. Çünkü iyisi var diyorsun yada tahmin ediyosun. BUyur daha iyiye nasıl ulaşacağız.
Cevap net arkadaşım paran varsa istediğin yerde tedavi olur paran yoksa ölürsün.
Bu devlet çalışmayan adamdan her ay 300 tl gss parası talep ediyor ve borclandiriyor. Pardon devletin suçu yok sizin reisiniz yapıyor.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ne oldu sen hesap yapıyordun. Sonuç ne çıktı. Son cümlen senin niyetin belli oldu. Sen siyasi görüşün ile her şeye baktığın için sana ne yapsalar yanlış gelecek. Sen önce dedğin lafın arkdasında dur. Hesap yap 20 yıl çalışığ yatırdın primle emekli olup 10 yılda aldığın ücreti hesapla görelim
Sağlık sistemi ücretsiz diyenler +7 tl verip beyinden muayene girmeleri lazım.
Her ay maaştan kesilen SGK primi nedir?
Bugün asgari ücretliden 524,36 TL SGK primi alınır. +100 tl ortalama da gelir vergisi alınır. 625 TL gibi bir parayı her ay ödüyorsunuz ve tutmuşlar sizden muayene +7 tl, ilaç başı 3 tl, yok en ucuz ilacı al, fark çıkarsa sen ödersin, yok ilaç katılım payı vs. vs. vs.
Bu gelir vergisi öyle bir şey ki durduğu yerde de durmuyor.
Az biraz toplum şartlarından iyi kazanıyorsanız (şükür etmeyi unutmadan) hepten canınızı okuyorlar. Ortalama 4500 brütten damga vergisi, işsizlik fonu , üstte saydığım maddeler elinize 3000 tl bir şey kalmaya başlıyor. Yılın ilk aylarında da olsun 3400 tl. Yahu kardeşim biz devletle bir ilişki mi yaşadıkta her ay nafaka öder gibi bu ücretleri ödüyoruz. Harcama üzerinden ödediğimiz vergileri hiç hesaba katmadım!
Ödüyoruz hadi ödemesine karşılığını kaç kişi tam aldığına inanıyor. Hadi tamı da geçtim %50-60-70 aldığını düşünenlerin sayısı bu ücretleri ödeyenlere oranlarsan kaç yapıyor?
Ulan önceden bu ülkede azarlayan memura; konuşma! benim ödediğim vergilerle maaşını alıyorsun diye karşı çıkan bir kitle vardı. şimdi bu kitle gitmiş, devlete ödediği paradan haberi olmayan, yahu 7 tl ödüyorsun birde üzerine konuşuyorsun diyen bir kitle gelmiş.
94. Yaşın kutlu olsun Türkiye'm.
Hocam sende baktır bence

hatta özele git ben senin muanyene ücretini verecem. Aynı soruyu sanada sorim yatırdıgın primleri emekli olduğun zaman çatır çatır yemeyi biliyorsun.
Türkiyede sağlık sektörünün mükemmel olduğunu söylüyen kişiler cebinde parası olan kişilerdir arkadaşlar, cebinde paran yoksa rezillikten başka birşey değildir. Bu dediğimi ancak hastaneyle sürekli haşır neşir olan kronik rahatsızlığı bulunan ve cebinde parası olmayan arkadaşlar anlar. Bunun da sebebi mevcut hükümettir, bakanları sebebiyle (bazı özel hastanelerin sahibi olması vs.) ve kendi politikası gereği sürekli özel sektörü desteklediği için, gidin bakalım devlete de doktorun asık suratını çekin, 9 ay sonrasına randevu alın, 1 yıl sonrasına ultrason çektirin.Doktorun sizi insan yerine koyduğu yok, hayvan muamelesi yapıyor.
Hocam hangi il ve hastanede usg ye 1 yıl veriyorlar. Hangi bölüm için 9 ay sonrasına randevu veriyorlar bilgi alabilir miyim?