Merhaba arkadaşlar kararsız kaldım ve sizderin değeri yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. Kısa bir süre önce (dün

) news kayıtlı sitem newsten atıldı (pek ilgilenmiyordum ) neyse fark ettimki ben yarım yamalak işlerle uğraştığım için büyük paralar kazanma potansiyelim varken kazanamıyorum bir alana yoğunnlaşmak istiyorum. aşağıya ilgi duyduğıum şeyleri yazacağım sizlerden en kolay şekilde hangisinden her ay düzenli strese girmeden kazanç sağlayabilirim öğrenmek istiyorum.
1- Siteyi sıfırlayıp tekrar news için çalışmak.
her ne kadar ilgilenmesemde içerik eklediğimde spam içerik oluyordu yani bu haliyle tekrar başvursam giremem o yuzden eğer news için uğraşacaksam google webmaster tooldan siteyi komple kaldırıp scriptide sıfırdan kurdurup düzgün ve spamsız içerikler girerek news için çalışmak olabiliri siteyi sıfırlarsam eski indexlerin silinmesi 90 günü bulur diyor google ve 90 gün sonunda site sıfır gibi olurmu news bu site geçmişte atılmış almayalım gibi birşey dermi domain spam cezası falan yemedi durup dururken uyarısız şekilde newsten atıldı.
2- Sosyal medya hesapları büyütmek
bu seçenekte iste kendimce bulduğum yöntemlerle twitter faccebook vs gibi sosyal medya hesapları büyütüp buralardan açacağım basit bir içerik sitesine hit yollamak ve adsenseden kazanmak.veya satmak
3- Youtube'dan kaazanmak
Hali hazırda youtubeda network bayiliği yapıyorum ama işte her işle uğraşmaktan sitemi düzenleyemedim bile bu işe yoğunluk vermek. izlenecek içerik bulmakta zor değil ama kanal kapanırsa ödeme alamama gibi durumları oluyor
4- Siz ne önerirsiniz
Kardeşim bunları boşver şu işe bir göz at eğer beğenirsen istikrarlı çalışmayla yukardakilerden kaznaacağıdnan daha çok kazanırsın ve sürekli ggelirin olur dediğiniz işleri yazabilirsinmiz.