ben youtube 300 bin görüntülenmeye 1.000 TL kazananı gördüm.Asıl olay kategoride.Reklam verenlerin verdiği ücretlerde.Sitene gelecek üye,tıklayacağı reklam onun işine yaraması lazım.Reklam veren firmadan iş alması lazım.Bu yollar izlendiğinde dediğin rakamlar olabilir.Ama bunu bir ek iş olarak değil iş olarak yapılırsa o rakamlara gelinebileceğini düşünüyorum.Ajansların yaptığı işte bu.
2013 yılında,30 k izlenimden 830 tl kazandıgım oldu.yabancı içerik ve geçmiş zaman tabi.ne içerigi hatırlıyorum,ne detayları şuan.ytparadaki eski konularıma bakarken gördüm sabah bunla ilgili mesajımı

youtubeda tıklama oranları yüksek ayrıca.sitelerimde tıklama oranı %2 olsa seviniyorum,youtube da 30un altına inince ne oldu bugün,neden tıklamıyorlar diyorum...içerik çok önemli tabiki kazanma konusunda her sektörde,her yerde.ama asıl önemli olan sitedeki içerige ziyaretciyi çekmeyi bilmek.mesela eskiden biz youtubeda bi içerigi yüklerdik,bırakırdık.o içerigin izleyicisi gelir,bulur,izlerdi.bizim ekstra bişey yapmamıza hiç gerek kalmazdı.fakat şimdi işler degişti...içerigi at,bırak devri kapanalı çok oldu.eskiden ziyaretciler kapı kapı gezip istedigi içerigi kendi bulur,gelirdi.şimdi resmen biz kapı kapı gezip,içerigi millete pazarlamaya çalışıyoruz.içerigin kalitelide olsa,onu iyi pazarlayamayınca bi degeri olmuyor...